KAIVOKSELA

Remontoimme Kaivoksela Toyotan toiseen kerrokseen modernin lounasravintolan ja kahvilan vuonna 2017, asiakaspaikkoja 55 ja henkilökuntaa 2-3.

Lounas 10.30-13.30
Kahvila avoinna 7.00-14.15

KEITTIÖMESTARI
Tero Toivola
MOTTO
Keep it simple.

"Tehdään yksinkertaista ja hyvää ruokaa, jätetään turha kikkailu fudiskentälle. Kun on osaava porukka ja hyvä meininki niin se kyllä näkyy ja maistuu myös lautasella."

RAVINTOLA SCIROCCO

Vuodesta 2007 asti tässä on ollut sama idea – tehdään hyvää ruokaa hyvistä aineksista. Oli kyseessä sitten oma reseptimme tai perinteinen klassikkoruoka, niin valmistamme kaiken alusta asti itse paikan päällä korkealuokkaisita raaka-aineista. Ensimmäinen Scirocco aukesi Volkswagen Center Espoon autotalon yhteyteen Merituulen kauppakeskukseen, josta muutimme vastavalmistuneen autotalon moderneihin tiloihin Piispalantielle 2012. Hyvin sujuneen yhteistyön ansiosta avasimme toisen ravintolan Volkswagen Center Helsinkiin Herttoniemeen vuonna 2014. Kolmas Scirocco avattiin Kaivokselaan Toyotan uusittuihin tyylikkäisiin ravintolalatiloihin vuonna 2017. Leipomo Craf Deli perustettiin vuonna 2019 Olariin ja nyt kaikissa ravintoissamme on itse leivottu tuore leipä.

RAVINTOLA SCIROCCO
TOIMITUSJOHTAJA
Tero Toivola
MOTTO
Totta kai onnistuu!

"Kolme ensimmäistä vuotta tein tätä yksin, nyt on kolme ravintolaa ja töissä kymmenen henkeä. Mutta perusajatus on yhä sama, tarjotaan maistuvaa ruokaa ja palvellaan asiakkaat hyvin. Nyt voidaan tehdä se vaan isommin."

LEIPURI-KONDIITTORI
Arja-Leena Toivola
MOTTO
Rakkaudesta leipään.

"Ajatus artesaanileipomosta oli ollut jo vuosia ja viimein se toteutui. Ajan kanssa löytyivät myös oikeat reseptit ja puhtaat raaka-aineet. Kaikki tähtää siihen että se mikä uunista lopulta tulee ulos maistuu hyvältä, ja asiakaspalautteen perusteella siinä on myös onnistuttu : )"